Dla naszych Gości po wcześniejszym ustaleniu przygotowujemy śniadania i obiadokolacje.
Serwujemy posiłki z kuchni polskiej jak i międzynarodowej oraz dania wegetariańskie.
W kuchni Zającówki gospodyni przygotowuje dla naszych gości wędliny, które samodzielnie wędzimy we własnej wędzarni – szynki, schaby, ogonówki czy pyszny boczek o aromacie wiśniowego drzewa. Specjalnością gospodarzy są również wędzone sery i ryby oraz zapiekanka z kociołka myśliwskiego przygotowywana na ognisku.
W naszej kuchni wykorzystujemy regionalne produkty takie jak np.: Miody Sudeckie, zioła z pobliskiej łąki, grzyby z okolicznych lasów, w sezonie letnim owoce i warzywa z naszego ogrodu, kurze jaja oraz sery produkowane i dostarczane przez okolicznych gospodarzy.
Na Państwa życzenie jesteśmy wstanie przygotować okolicznościowe przyjęcie, ewent, urodziny lub bankiet z suto zastawionym stołem. Zapraszamy do organizacji spotkań integracyjnych, przyjęć plenerowych, biesiad przy grillu, ognisku lub w sali kominkowej.
Śniadania serwowane w formie bufetu.
Obiadokolacja dwudaniowa podawana w wazach i na półmiskach.
Zamówienie na posiłki przyjmowane jest z minimum jednodniowym wyprzedzeniem do godziny 11.00 (nie dotyczy długich weekendów i świąt)