Kuchnia domowa

Dla naszych Gości po wcześniejszym ustaleniu przygotowujemy śniadania i obiadokolacje.

Serwujemy posiłki z kuchni polskiej jak i międzynarodowej oraz dania wegetariańskie.

W kuchni Zającówki gospodyni przygotowuje dla naszych gości wędliny, które samodzielnie wędzimy we własnej wędzarni – szynki, schaby, ogonówki czy pyszny boczek o aromacie wiśniowego drzewa. Specjalnością gospodarzy są również wędzone sery i ryby oraz zapiekanka z kociołka myśliwskiego przygotowywana na ognisku.

W naszej kuchni wykorzystujemy regionalne produkty takie jak np.: Miody Sudeckie, zioła z pobliskiej łąki, grzyby z okolicznych lasów, w sezonie letnim owoce i warzywa z naszego ogrodu, kurze jaja oraz sery produkowane i dostarczane przez okolicznych gospodarzy.

 

Na Państwa życzenie jesteśmy wstanie  przygotować  okolicznościowe przyjęcie, ewent, urodziny lub bankiet z suto zastawionym stołem. Zapraszamy do organizacji spotkań integracyjnych, przyjęć plenerowych, biesiad przy grillu, ognisku lub w sali kominkowej.

Galeria zdjęć.

 

Śniadania serwowane w formie bufetu.

Obiadokolacja dwudaniowa podawana w wazach i na półmiskach.

Zamówienie na posiłki przyjmowane jest z minimum jednodniowym wyprzedzeniem do godziny 11.00 (nie dotyczy długich weekendów i świąt)

  • śniadanie  w godzinach: od 9:00 do 10.30
  • obiadokolacja  o godzinie 18:00
  • nie ma możliwości zmiany godzin wydawania posiłków
  • obiadokolację gotujemy dla grupy minimum 10 osób
  • dzieci do lat 2 nie podlegają opłatom za wyżywienie które wykupują rodzice
  • dla grup zorganizowanych dostosowujemy ofertę indywidualnie oraz cenę

 

Kuchnia dla gości

W naszym obiekcie goście mogą też samodzielnie przygotowywać posiłki.

Na piętrze jest ogólnodostępny aneks kuchenny z niezbędnym wyposażeniem.

Jest też duża wiata grillowa i miejsce na ognisko.